๑۩۞۩»وصال دوت كوم«۩۞۩๑
اكلات ايطالية 5reeef.com-34337beefe

اكلات ايطالية 9kycnu4lgamw3atxc74j
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة
يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اكلات ايطالية Prsi0we0e0jg5n2p5i06
ادارة المنتدى
๑۩۞۩»وصال دوت كوم«۩۞۩๑
اكلات ايطالية 5reeef.com-34337beefe

اكلات ايطالية 9kycnu4lgamw3atxc74j
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة
يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اكلات ايطالية Prsi0we0e0jg5n2p5i06
ادارة المنتدى
๑۩۞۩»وصال دوت كوم«۩۞۩๑
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

๑۩۞۩»وصال دوت كوم«۩۞۩๑

Ω۞Ω منتديات الرقي والابداع Ω۞Ω

 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اكلات ايطالية

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
dark angel

اكلات ايطالية 1958097489682582786
dark angel


انثى
رقم العضوية : 12
تاريخ التسجيل : 25/11/2007
عدد المساهمات : 1072
نقاط : 6046
السٌّمعَة : 1
الدولة : Saudi_Arabia
MY SMS


التوقيت

اكلات ايطالية Empty
مُساهمةموضوع: اكلات ايطالية   اكلات ايطالية Icon_minitimeالخميس يناير 03, 2008 10:46 am

اكلات ايطاليه

البيتزا "المقدار لفردين"



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


200 جرام دقيق - 1 ملعقه زيت زيتون - 20 جرام خميره جافه - 150 مل لبن سائل - ملح

1 - اول شيئ نسخن الفرن قبل العمل على درجه 200 درجه مئويه

2- نضع الدقيق فى طبق وندفى اللبن ونضع عليه الخميره بعد ما تفور نصب اللبن على الدقيق

3- نضيف الملح والزيت


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نعجن المحتويات كلها حتى نحصل على عجينه سميكه نعمل على السطح علامه زائد "كما فى الصوره" نغطيها بفوطه وتترك مده ساعه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بعد ما تصبح العجينه جاهزه تقطع على شكل قلوب كما فى الصوره


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


على النار نسخن زيت زيتون ونضيف عليه فص ثوم و يترك حتى يحمر ضيفى الطماطم عليه وقطعه سكر واتركيه على النار حتى يتسبك ويبقى لونه متل الصوره "حوالى 5 دقائق"

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بعد تجهيز الصوص ادهنيه على القلوب قطعى بعض الفلفل الاصفر وضعيه ممكن كمان تحطى زيتون اسود وبعض من الانشوجه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اخبزيه لمده 15 دقيقه لغايه العجينه ما تصبح ناضجه "فى منتصف الفرن"

وقدميه مثل الصوره


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبالف هنا وشفاء

***********************

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فطيره السبانخ الشهيه جدااااا


مقادير العجينه:

150 جرام دقيق - 1 او 2 بيضه - 50 جرام زبد - 2 ملعقه زيت زيتون - ملح

مقادير الحشو:

400 جرام سبانخ مسلوقه ومعصوره جيدااا - 250 جرام جبنه ريكوتا او موتزريلا - 15 جرام زبده - 30 جرام جبنه بارميزيان او اى جبنه مبشوره عندك بالبيت - ملح

اعجنى الدقيق بكل الخليط السابق للعجينه وخلى بالك انك تضيفى البيضه الاخيره فى حاله ان الدقيق يحتاج لها اعجنى حتى تحصلى على عجينه ملسااااء كما فى الصوره


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



على سطح مغطى بالدقيق افردى العجينه لسماكه نصف سم وغطى بيها سطح طبق تارت

السبانخ بعد سلقها وعصرها هتكون بالشكل ده



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فى حله ضعيها ضيفى لها الزبده والملح واطبخيها لمده 5 دقائق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فى طبق ضعى السبانخ وضعى عليها الجبنه الريكوتا والبارميزيان والبيضه اخلطى الكل جيدا ولو بتحبى مذاق الزيت زيتون فى الاكل ضيفى ملعقه كبيره من زيت الزيتون فى المرحله دى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ضعى الحشو على العجينه وساويه كويس رشى بعض من الجبنه البارميزيان على الوجه "انا رشيت جبنه ركفور وكانت روعه"


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




دخليها الفرن تتخبز من 30 الى 40 دقيقه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبالهناااا

*********************

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فطيره البطاطس بالسجق "تحفه تحفه يا بنات لازم تجربوهااااااااا"


مقادير العجينه:

150 جرام دقيق - 1 او 2 بيضه - 50 جرام زبد - 2 ملعقه زيت زيتون - ملح

مقادير الحشو:

8 بطاطس - 125 مل لبن - 100 جرام جبن موتزريلا - 150 جرام سجق - 1 بيضه - 3 ملاعق زيت زيتون - ملح - فلفل

لعمل العجينه تخلط كل المقادير سويا حتى الحصول على عجينه ناعمه وملساء متل الصوره " يفضل دائما الخلط اليدوى"


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




نفرد العجينه على سطح مرشوش بالدقيق وتفرد لسمك نصف سم وتوضع فى طبق تارت

لتجهيز الحشو يتبع التالى:

تسلق البطاطس وتهرس مع تمليحها وتتبيلها حسب الرغبه نضيف البيض وبمضرب سلك نخلط الكل




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نضيف اللبن والفلفل الاسود ونخلط حتى الحصول على بطاطس ناعمه متل الصوره


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نفرم السجق فى الكبه وعلى النار نسيح الزبد ونضع السجق على النار من 10 الى 15 دقيقه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نضيف الجبنه الموتزريلا المبشوره والسجق للبطاطس ويخلط الكل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نضع الخليط فوق العجينه ونرشه بالجبنه البارميزيان


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



تدخل فرن حاااااااار من 15 الى 20 دقيقه سيحى قطع من الزبد وضفيها للوجه وضعيها بالشوايه 10 دقائق اضافيه لتحمير الوجه

طبعا النتيجه النهائيه اهى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


****************************

توفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




المقادير:

رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر - 2/1 كوب لوز مقشور انصاف - معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح - 1 كوب زبده

فى حله ضغيره هنسيح الزبده بس خلى بالكم ان الكميه هتتضاعف لذلك نقوا اوانى متسعه للتوفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



على نار هادئه نسيح الزبده معاها السكر والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى صبوره واوعى تعلى النار على التوفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بعد ما الزبده تسيح والسكر يذوب على النار شويه وهتلقى فى الصوره دى الزبده شكلها بيفور وده مقصود عشان نطير الماء الموجود فى الزبده

اول لما الماء الى فى الزبده ما هتطير لون المزيج هيبتدى يتغير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




الشطاره بقى انك تشيلى المزيج من على النار قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت "طبعا الى عندهم ترمومتر هيساعد جدااا فى ظبط الطوفى"

بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه عن النار وضيفى الفانيليا

افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه هيتشكل اسرع مما تتصورى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



رشى رقائق الشكولاته على التوفى وانتظرى ثوانى حتى تتمكن حراره التوفى من تسييح الشكولاته ثم افرديها بالمعلقه على وش التوفى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبالهنــــــــــــاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
جريح الصمت

اكلات ايطالية 20119106351_0
جريح الصمت


ذكر
رقم العضوية : 20
تاريخ التسجيل : 10/12/2007
عدد المساهمات : 1441
نقاط : 6942
السٌّمعَة : 52
الدولة : Saudi_Arabia
المزاج : اكلات ايطالية Qatary31
<b>دعاء</b> اكلات ايطالية 2011612162825_4
<b>MY MMS</b> اكلات ايطالية 201182619318_4
MY SMS
وحشتيني !!
كثر السكوت كثر الحكي من غير صوت
كثر الألم.......
كثر الندم كثر المحبه و العدم
وحشتيني !!
كثر الوله اللي بقلــــبي أحمله




التوقيت
الأوسمة


اكلات ايطالية BEt29002





اكلات ايطالية Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلات ايطالية   اكلات ايطالية Icon_minitimeالجمعة يناير 04, 2008 4:30 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
(وردة الانمي)

اكلات ايطالية 201173193223_0
(وردة الانمي)


انثى
رقم العضوية : 2
تاريخ التسجيل : 06/11/2007
عدد المساهمات : 1632
نقاط : 7396
السٌّمعَة : 24
العمل/الترفيه : الرسم
الدولة : Saudi_Arabia
MY SMS

*(^_^)* @*هيــــــ ـلــو يـ ـا ا عــ ضـ ـاء*@*(^_^)*

*(@_@)*@*كـ ـيـ ـفـ ـكـ ـم إ ـن شـ ـا ء الـ ـلـ ـه بـ ـخـ ـيـ ـر*@*(@_@)*

*(-_@)*@* ا ـنـ ـا ا ـلـ ـحـ ـمـ ـد لـ ـلـ ـه بـ ـخـ ـيـر*@*(-_@)*

*( -_- )*@*ا ـنـ ـا فـ ـي مـ ـز ا ـج ر ا ـيـ ـق*@*( -_- )*




التوقيت
الأوسمة

اكلات ايطالية VA229002

اكلات ايطالية Cccgpws2rch8d5wpgvmw




اكلات ايطالية Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلات ايطالية   اكلات ايطالية Icon_minitimeالأحد يناير 06, 2008 12:56 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ذكريات

اكلات ايطالية Hj5dvug38r6mvr0jzhhq
ذكريات


انثى
رقم العضوية : 21
تاريخ التسجيل : 21/12/2007
عدد المساهمات : 321
نقاط : 6135
السٌّمعَة : 4
الدولة : Saudi_Arabia
MY SMS
I don't care who you are
where you're from
as long as you love me



التوقيت

اكلات ايطالية Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلات ايطالية   اكلات ايطالية Icon_minitimeالأربعاء أبريل 16, 2008 10:44 am

اكلات طيبة وشهية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكلات ايطالية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
๑۩۞۩»وصال دوت كوم«۩۞۩๑  :: 
۩۞۩๑ مملڪٍِـﮧّحـَوٍِاءّ وصآلْ ๑۩۞۩
 :: ₪[.مآلذَّ وَطآبْ.«●
-
انتقل الى: